Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Σελίδα 3 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από hdimop Την / Το Δευ Ιουν 21, 2010 9:25 pm

anemos έγραψε:Αγαπητέ κύριε Δημόπουλε...
1.) Η κοινωνία που ζούμε έχει μια ταξικότητα.
.......
2.) ... μπορώ πλέον και περνάω δυο ή τρία μαθήματα σε κάθε εξάμηνο.
....
5.) Γράψατε παλιότερα πως οι διαγραφές θα έπρεπε να ισχύσουν μόνο για όσους μπήκαν στη σχολή μετά την ψήφιση του νόμου. Σε άλλο σημείο γράφατε πως προϋπόθεση είναι να υπάρχουν υποτροφίες και άλλα μέτρα για τους "οικονομικά ασθενέστερους" (Διακρίνω μια ταξικότητα εδώ????)

Η κοινωνία είναι πράγματι ταξική. Μόνον κάποιος Υπουργός εργασίας, Λάσκαρη νομίζω τον έλεγαν, ...κατάργησε την πάλη των τάξεων. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να χρησιμοποιείται η ταξικότητα είτε ως δικαιολογία είτε ως επιχείρημα απαξίωσης μεταξύ συμφοιτητών.
Αυτά φίλε μου τα έλεγα σε ανύποπτο χρόνο και όχι προεκλογικά και τα πιστεύω ακόμα. Ακόμα πιστεύω ότι για τον καθένα πρέπει να ισχύει ο Κανονισμός που ίσχυε όταν μπήκε στη σχολή. Είναι κάτι σαν συμβόλαιο, που για να αλλάξει πρέπει να συμφωνήσουν και τα δύο μέρη. Έχω μιλήσει και για την έννοια της μερικής φοίτησης (part time) με 3 μαθήματα το εξάμηνο και διπλάσιο μέγιστο χρόνο φοίτησης. Έχω μιλήσει για τελεεκπαίδευση για τους εργαζόμενους και έχω στήσει τέτοιο σύστημα στο Τμήμα, αλλά η τότε διοίκηση του Τμήματος (βρες ποιος ήταν προϊστάμενος το 2004-06) όχι απλά δεν το δέχτηκε, αλλά το σταμάτησε κόβοντάς μου το δίκτυο. Έχω πράγματι μιλήσει και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξουν υποτροφίες ώστε οι οικονομικά ασθενέστεροι να μην αναγκάζονται να εργάζονται. Αν το ΤΕΙ σταματήσει τις σπατάλες θα έχει ένα τεράστιο ποσό για υποτροφίες.
Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω άμεσα ως Καθηγητής είναι να μην επιτρέψω να διαγραφεί σπουδαστής εξαιτίας μαθήματός μου, αρκεί να μου το θέσει υπόψη ένα εξάμηνο πριν, ώστε να τον βοηθήσω να διαβάσει και να περάσει,
έστω και με πρόσθετα μαθήματα. Ως προϊστάμενος υπάρχουν πολλά άλλα που θα μπορούσα να κάνω.
icestein έγραψε:Το θέμα (εκτός θέματος), δεν είναι ποιός έχει,ούτε ποιος φταίει,ούτε ποιος έχει δίκιο.
Το θέμα (εκτός θέματος πάντα), είναι τι θα γίνει, ή καλύτερα, τι μπορεί να γίνει έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα ?
.....
Προσωπικά επειδή σκοπεύω να ψηφίσω (στα εντός θέματος δηλαδή), θα ήθελα να ξέρω την άποψή σας πάνω στο θέμα αυτό κύριε καθηγητά.
Σαφώς και με αφορούν τα κοινά και η σωστή διοίκηση του τμήματος. Τι να τα κάνω όμως και σε τι θα μου χρησιμεύσουν όταν κάποιος θα με κρίνει έμμεσα και θα με πετάξει εκτός σχολής χωρίς αιτιολογία ακόμα και 1 μάθημα να χρωστάω?(πληροφορίες απ τη γραμματεία). Υπάρχει κάτι το οποίο μπορείτε και θέλετε να κάνετε εσείς πάνω σ' αυτό ???
Αρκετοί απ τους παλιούς που σας γνωρίζουν καλύτερα θα θελαν να ξέρουν και νομίζω απ' αυτούς θα κριθεί το ποιός θα βγεί.
Διάβασε και την απάντησή μου στον anemos, είναι σχετική.
Δεν διαμορφώνω απόψεις λόγω εκλογών. Παραμένω σταθερός σε αυτές που έχω διαμορφώσει τόσα χρόνια και τα παρακάτω τα έχω χιλιογράψει.
Πιστεύω ότι ένας προϊστάμενος μπορεί να εργαστεί με ζήλο για την δυνατότητα part time σπουδών για εργαζόμενους εξ ανάγκης σπουδαστές. Ήδη το έχω συζητήσει με παράγοντες του Υπουργείου και βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Μπορεί επίσης να πάρει την γενναία απόφαση αναστολής της διαγραφής σπουδαστών που χρωστάνε μόνον λίγα μαθήματα. Αν κάποιος μετά από 2Ν+1 χρόνια χρωστάει 25 μαθήματα, γι' αυτόν δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει τέτοια υπέρβαση.
Ο προϊστάμενος μπορεί επίσης να βρει έγκαιρα από τον υπολογιστή ποιοί κινδυνεύουν να διαγραφούν για λίγα μαθήματα και να τους καλέσει ατομικά, όχι απλά για να τους ενημερώσει, αλλά για να οργανώσουν μαζί τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί το ατομικό τους πρόβλημα, έστω και με τον ορισμό ενός μέλους ΕΠ για βοήθεια και καθοδήγηση (tutoring).
Τέλος, σε προσωπικό επίπεδο, δεν πρόκειται να επιτρέψω την διαγραφή κανενός εξαιτίας μαθήματός μου.

Αυτά τα λέω χρόνια τώρα αλλά το Τμήμα ασχολείται μόνον με την γραφειοκρατία και την τυπολατρία. Ένας προϊστάμενος όμως πρέπει να έχει την δύναμη και το κύρος να ξεπερνάει τους τύπους και να υπηρετεί την ουσία, υπό την προϋπόθεση πάντοτε ότι δεν προσβάλλεται το επίπεδο του Τμήματος.

Θα ήθελα τέλος πριν αποφασίσετε αν και τι θα ψηφίσετε, να προσπαθήσετε να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις:
1. Ποιός καθηγητής εισήγαγε φροντιστήρια και εργασίες για εργαζόμενους...
2. Ποιός καθηγητής έχει 100 θέματα εξετάσεων για κάθε μάθημα στο Internet...
3. Ποιός καθηγητής συζητάει διαρκώς (και όχι μόνον προεκλογικά) με τους κανονικούς σπουδαστές, ακόμα και από το forum και γνωρίζει καλύτερα τα προβλήματα....
4. Ποιός καθηγητής έχει το τσαγανό να σηκώνει το ανάστημά του στις παρατάξεις, τις Διοικήσεις και τους Υπουργούς...
5. Ποιός καθηγητής ζητάει την ψήφο σας στα ίσια και δεν καταφεύγει σε διαπραγματεύσεις και συναλλαγές με τους προεστούς και καθοδηγητές παρατάξεων, που ως αντάλλαγμα των παρελθουσών υπηρεσιών τους έχουν προσληφθεί στο Τμήμα...


hdimop
Power user
Power user

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 132
Ηλικία : 66
Τόπος Διαμονής : Κηφισιά
Ημ/νία εγγραφής : 07/06/2007

http://www.teipir.info

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από pliktras Την / Το Δευ Ιουν 21, 2010 9:33 pm

Μα ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις το 2ν + 1 δεν είναι αρκετό;Τότε ας γίνει 2ν + 2 ή 3ν ξερωγω.Απλά να υπάρχει ένα όριο ως μοχλός πίεσης.
[/quote]Αρκετό είναι αλλά..Θα σου πω ένα αρχαίο ρητό του Σόλωνα''Μηδένα προ του τέλους μακάριζε''


Φιλικά..

pliktras
Boss
Boss

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 865
Ηλικία : 27
Ημ/νία εγγραφής : 10/01/2009

http://www.korgakias.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από pliktras Την / Το Δευ Ιουν 21, 2010 9:35 pm

pliktras έγραψε:Μα ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις το 2ν + 1 δεν είναι αρκετό;Τότε ας γίνει 2ν + 2 ή 3ν ξερωγω.Απλά να υπάρχει ένα όριο ως μοχλός πίεσης.Αρκετό είναι αλλά..Θα σου πω ένα αρχαίο ρητό του Σόλωνα''Μηδένα προ του τέλους μακάριζε''
Εν κατακλείδι εγώ δε θέλω να δικαιολογήσω κανένα ,δε δικαιολογώ ούτε το 2ν+1...Απλά λέω ότι πολλοί φοιτητές το ξεπερνάνε το όριο για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω..
Φιλικά...

pliktras
Boss
Boss

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 865
Ηλικία : 27
Ημ/νία εγγραφής : 10/01/2009

http://www.korgakias.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από kostaspach Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 12:33 am

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ CHITOS SWEETOS.......ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ....ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝΕ(ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ!!!!!!). ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥ ΤΣΙΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΕΡΑΣ....ΤΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ....ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Ή Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΝ ΘΈΛΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΟΓΙΚΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΒΙΟΣΗΜΟΤΗΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣ,ΕΝ ΤΕΛΕΙ, Ή ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΝ Κ.ΤΣΙΤΟΜΕΝΕΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ, ΤΟΝ ΒΙΩΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ....ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ. ΤΟΝ Κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ. ΤΕΛΟΣ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ...."ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ" ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.-

kostaspach
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ηλικία : 31
Ημ/νία εγγραφής : 04/06/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από Asmodeus Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 1:09 am

kostaspach έγραψε:ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ CHITOS SWEETOS.......ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ....ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝΕ(ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ!!!!!!). ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥ ΤΣΙΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΕΡΑΣ....ΤΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ....ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Ή Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΝ ΘΈΛΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΟΓΙΚΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΒΙΟΣΗΜΟΤΗΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣ,ΕΝ ΤΕΛΕΙ, Ή ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΝ Κ.ΤΣΙΤΟΜΕΝΕΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ, ΤΟΝ ΒΙΩΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ....ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ. ΤΟΝ Κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ. ΤΕΛΟΣ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ...."ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ" ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.-
+1 (γραφε με μικρα ομως) Και να συπμληρωσω οτι μπορει σε καποια μαθηματα να περασαμε ευκολα αλλα το θεμα ειναι τι μαθαμε απο αυτα

Asmodeus
Power user
Power user

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 172
Ηλικία : 31
Ημ/νία εγγραφής : 11/10/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από alesantro21 Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 1:30 am

Θα αναφέρω 2 περιπτώσεις που δείχνουν την <<υπευθυνότητα>> του κύριου Τσιτομενέα, σε εξεταστική περίοδο δεν πήγα να δώσω το μάθημα του ενώ το είχα δηλώσει ενώ ο ξάδεφος μου που έχουμε το ίδιο επιθέτο πήγε και το έδωσε κανονικά, το αποτέλεσμα?
Να πάρω εγω τον βαθμό του και αυτός κουλούρα, βέβαια αυτό μετά διορθώθηκε, τι θα γινόταν όμως αν εγώ είχα γράψει 3 βλακείες και έπαιρνε 3 ο ξάδερφος?
Και στο εργαστήριο ενώ μου είχε βάλει προβιβάσιμο βαθμό σε όλους τουσ πίνακες στην γραμματεία είχε παραδώσει βαθμό 4, αν δεν το έψαχνα δεν θα το είχα περάσει το εργαστήριο ενώ είχα προβιβάσιμο βαθμό.
Στο θέμα τώρα το σημαντικό για μένα είναι όχι πόσο θα είναι το όριο, αλλά να μην μας νοιάζει το όριο και να έχουμε ένα φυσιολογικό
μέσο όρο αποφοίτησης, είναι μεγάλη αδικία να βγαίνουν ηλεκτρονικοί από άλλα ΤΕΙ με μεγαλύτερους βαθμούς και σε λιγότερα χρόνια
και οι καθηγητές οι δικοί μας να λένε ναι αλλά εμείς έχουμε καλύτερο όνομα.

alesantro21
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ηλικία : 32
Ημ/νία εγγραφής : 12/06/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από Asmodeus Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 3:57 am

alesantro21 έγραψε:Θα αναφέρω 2 περιπτώσεις που δείχνουν την <<υπευθυνότητα>> του κύριου Τσιτομενέα, σε εξεταστική περίοδο δεν πήγα να δώσω το μάθημα του ενώ το είχα δηλώσει ενώ ο ξάδεφος μου που έχουμε το ίδιο επιθέτο πήγε και το έδωσε κανονικά, το αποτέλεσμα?
Να πάρω εγω τον βαθμό του και αυτός κουλούρα, βέβαια αυτό μετά διορθώθηκε, τι θα γινόταν όμως αν εγώ είχα γράψει 3 βλακείες και έπαιρνε 3 ο ξάδερφος?
Και στο εργαστήριο ενώ μου είχε βάλει προβιβάσιμο βαθμό σε όλους τουσ πίνακες στην γραμματεία είχε παραδώσει βαθμό 4, αν δεν το έψαχνα δεν θα το είχα περάσει το εργαστήριο ενώ είχα προβιβάσιμο βαθμό.
Στο θέμα τώρα το σημαντικό για μένα είναι όχι πόσο θα είναι το όριο, αλλά να μην μας νοιάζει το όριο και να έχουμε ένα φυσιολογικό
μέσο όρο αποφοίτησης, είναι μεγάλη αδικία να βγαίνουν ηλεκτρονικοί από άλλα ΤΕΙ με μεγαλύτερους βαθμούς και σε λιγότερα χρόνια
και οι καθηγητές οι δικοί μας να λένε ναι αλλά εμείς έχουμε καλύτερο όνομα.
Στα αλλα ΤΕΙ που αναφερεις απλα γινεται παρτυ , το ξερω επειδη εχω ενα φιλο στο ΤΕΙ Λαμιας. Απλως για να γινει αυτο που λες πρεπει στα περισσοτερα εργαστηρια να γινεται αυτο που γινεται στο εργ. του κ Δημοπουλου δηλαδη να μην σε φωρτωνουν με ασκοπες εβδομαδιαιες εργασιες τυπου γραψε αυτο κι εκεινο που και σχεδον ασκοπες ειναι αλλα και χρονοβορες παρα να σου δινουν 2 εργασιες το εξαμηνο και να κρινεσαι απο αυτες. Οσο για τις θεωριες ΠΡΕΠΕΙ ολοι να βαλουν προοδο αλλα και εργασια (οπως γινεται σε πολλα Πανεπιστημια) ετσι ωστε να κρινεσαι δικαια και οχι μονομερως απο μια τελικη εξεταση. Συγνωμη αν βγηκα εκτως θεματος αλλα δεν φταινε μονο οι κακοι σπουδαστες για την αργοπορια τους να παρουν πτυχιο (σιγουρα μεγαλο μεριδιο ευθυνης το εχουμε και εμεις και προσωπικα σπαταλησα 3 εξαμηνα στη σχολη και τωρα θα ειχα πτυχιο αλλα καλιο αργα παρα ποτε Smile )

Asmodeus
Power user
Power user

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 172
Ηλικία : 31
Ημ/νία εγγραφής : 11/10/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος

Δημοσίευση από eliastafas Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 7:23 am

Σαν παλιός φοιτητής της σχολής και έχοντας περάσει και από την περίοδο πριν από το 1999 και από μεγάλη περίοδο αποχής (8 χρόνια περίπου μαζί με το στρατό), έχω να παρατηρήσω τα εξής :

Σίγουρα η κατάσταση είναι βελτιωμένη, επειδή οι παλιοί καθηγητές αντικαθίστανται από καθηγητές με διδακτορικό. Επιπλέον είναι βελτιωμένη επειδή η πρόοδος πια δεν είναι υποχρεωτική. Παλιά και εν μέσω εργαστηρίων, ο φοιτητής εξεταζόταν τέλη Νοέμβρη με άριστα το 4 και αν δεν πήγαινε καλά δεν έκανε καν τον κόπο να πάει το Φεβρουάριο, γιατί ήταν αδύνατο να γράψει άριστα.
Επιπλέον, η συμπεριφορά των καθηγητών έχει αλλάξει άρδην, παλιά αισθανόμουν πιο πολύ φαντάρος και λιγότερο φοιτητής στο ΤΕΙ Πειραιά

Γενικότερα, το πρόβλημα με τη σχολή ήταν ανέκαθεν οι ατελείωτες εξετάσεις. Αν βάλουμε ξεχωριστά τις θεωρίες και τα εργαστήρια, πλησιάζουμε ή και ξεπερνάμε τα 70 μαθήματα σε 7 εξάμηνα. Πού ακούστηκε αυτό;

Η λύση στο πρόβλημα είναι κατά τη γνώμη μου η εξής :

Πλήρης σύμπνοια θεωρίας και εργαστηρίου, με απόλυτη συνεννόηση μεταξύ των υπευθύνων και εξαγωγή κοινής βαθμολογίας που θα είναι συνάρτηση πολλών projects στο εργαστήριο και μιας θεωρητικής εξέτασης. Κανονικά πρέπει σε όλα τα εργαστήρια ο υπεύθυνος να είναι ίδιος με τον διδάσκοντα τη θεωρία.

Επιπλέον θα βοηθούσε τα μέγιστα η αλληλοκάλυψη μεταξύ των μαθημάτων. Κάθε φορά που κάνουμε ένα μάθημα, αισθανόμαστε ότι δεν ξέραμε τίποτα για αυτό από πριν και δεν ξέρουμε πώς να το χρησιμοποιήσουμε μετά. Θεωρώ ότι όσοι θέλουν την πρόοδό μας, πρέπει να παραμερίσουν για λίγο τη σύγκριση μεταξύ τους και τους εγωισμούς και να προσαρμόσουν την ύλη τους ώστε να αποκτά ο φοιτητής τη γνώση βήμα – βήμα και να μπορεί να γίνει πραγματικός ηλεκτρονικός μηχανικός και όχι μαθηματικός ή πυρηνικός φυσικός.

Από τότε που μπήκα στη σχολή όλοι μου ζητάνε τα ρέστα. Τι εννοώ : Εγώ ήμουν πρωτοδεσμίτης, αλλά από εργαστήρια δεν είχα ιδέα. Άλλος που ήταν από τεχνικό δεν ήξερε μαθηματικά. Φταίγαμε και οι δύο. Επίσης φταίγαμε που δεν είχαμε γράψει τόσο καλά στις Πανελλήνιες και δεν μπήκαμε Πολυτεχνείο. Και η αντιμετώπιση ήταν ότι μας πετάει ο καθηγητής στη θάλασσα για να κολυμπήσουμε, γιατί έτσι είναι και στη ζωή (ευτυχώς όχι όλοι οι καθηγητές). Αντί να ασχοληθεί κάποιος μαζί μας και να μας ανεβάσει λίγο το επίπεδο, οργανώνοντας τον τρόπο σκέψης και μελέτης – κάτι βέβαια που είχε την υποχρέωση να κάνει το σχολείο - μας γέμιζε ενοχές, λες και είμαστε στο στρατό, πολλές φορές για να αποφύγει τις ευθύνες του και όχι για να κάνει εμάς υπεύθυνους.

Έχω ακούσει πολλές φορές ότι δεν προσπαθούμε, αντιγράφουμε, πάμε να προσπεράσουμε το μάθημα αντί να το περάσουμε κ.λ.π.. Αυτό είναι σωστό, αλλά μην ξεχνάμε και το αντίκρισμα του πτυχίου. Ίδια ψυχολογία έχει και ίδια ευθύνη αισθάνεται κάποιος που έχει μπει στο Ε.Μ.Π. και θα πάρει ένα πτυχίο με τα μέγιστα επαγγελματικά δικαιώματα και το ανάλογο prestige και το ίδιο είμαι εγώ που κατά μέσο όρο θα πάρω πτυχίο από ένα δύσκολο Τ.Ε.Ι. χωρίς τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα και αναγνώριση μετά από 8 έως 10 χρόνια; Πόσες φορές μου έχουν πει : Καλά, τόσα χρόνια για ένα Τ.Ε.Ι.; Πού να πιστέψει ο άλλος πόσα διαφορετικά πράγματα διδασκόμαστε εδώ μέσα, κάτω από ποιες συνθήκες και τι επίπεδο γνώσεων μας ζητείται. Για να με πείσει κάποιος για κάτι περισσότερο από ένα χαρτί, πρέπει να μου δώσει στόχους και όραμα. Χρειάζεται και επαγγελματικός προσανατολισμός που δε γίνεται στα σχολεία αλλά και άλλα κίνητρα. Μόνο έτσι θα πειστεί ο κάθε νέος φοιτητής αλλά και οι παλαιότεροι να ανεβάσει με την απόδοσή του την αξία του πτυχίου του.

Και κάτι τελευταίο : Έχω ακούσει άπειρες φορές ότι δεν είμαστε τεχνική σχολή ούτε ΙΕΚ. Συμφωνώ απόλυτα. Επειδή όμως οι πιο πολλοί θα ζητήσουμε δουλειά στην Ελλάδα, θέλω να ρωτήσω γιατί να μην υπάρχουν κάποια προαιρετικά μαθήματα ή σεμινάρια που δεν θα επηρεάζουν το πρόγραμμα σπουδών και θα μας βοηθήσουν να εργαστούμε μόλις βγούμε από εδώ. Π.χ. τεχνικοί υπολογιστών και δικτύων με πιστοποιήσεις Comptia και Cisco ή και πιστοποιήσεις του ίδιου του ΤΕΙ που θα προσφέρονται και σε απόφοιτους ή και πολίτες. Είναι προτιμότερο να κουβαλάμε δίσκους σε καφετέριες και μετά την απόκτηση πτυχίου, από το να διατηρούμε ένα εργαστήριο που να μπορεί να ασχολείται με τηλεφωνικά κέντρα, συναγερμούς, δίκτυα, Η/Υ κ.λ.π.. Πιστεύει κανένας πραγματικά ότι υπάρχουν πολλοί καλοί τεχνικοί στην Ελληνική αγορά που γνωρίζουν τα παραπάνω πολύ καλά; Το Τ.Ε.Ι. Πειραιά παλιότερα δεν ήταν ξακουστό μεταξύ άλλων και για τους τεχνικούς που επισκεύαζαν τηλεοράσεις CRT;

Εγώ παρά την ηλικία μου και τις επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις και παρά το ότι δεν δίνω την Τετάρτη κανένα μάθημα, θα κατέβω και θα ψηφίσω τον κ. Δημόπουλο γιατί πιστεύω ότι έχει γνώσεις, πείρα, όρεξη και όραμα. Επίσης πιστεύω ότι θα δώσει προστιθέμενη αξία στο τμήμα Ηλεκτρονικής της σχολής μας

Επειδή φαίνεται το όνομά μου στο forum και επειδή μπορεί να υπάρξουν και κακεντρεχείς, δεν έχω ζητήσει βοήθεια από κανένα καθηγητή ως τώρα ούτε φανερά ούτε κρυφά και δεν έχω καμία σχέση με καμία παράταξη. Απλά παραθέτω τις απόψεις μου

Ευχαριστώ

eliastafas
Newbie
Newbie

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ηλικία : 42
Τόπος Διαμονής : Νέα Φιλαδέλφεια
Ημ/νία εγγραφής : 28/11/2009

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από hdimop Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 8:07 am

eliastafas έγραψε:Επειδή φαίνεται το όνομά μου στο forum και επειδή μπορεί να υπάρξουν και κακεντρεχείς, δεν έχω ζητήσει βοήθεια από κανένα καθηγητή ως τώρα ούτε φανερά ούτε κρυφά και δεν έχω καμία σχέση με καμία παράταξη. Απλά παραθέτω τις απόψεις μου
Αγαπητέ μου, εκτιμώ τα επώνυμα σχόλια και την επώνυμη κριτική και φαίνεται ότι σε αυτό το forum είμαστε οι μόνοι επώνυμοι.
Ουδέποτε ευνόησα κάποιον επειδή λέει καλά για μένα, ούτε και αδίκησα κάποιον που με έκρινε αρνητικά. Αυτό με έμαθαν να κάνω οι καθηγητές μου και ελπίζω να το διδάξω και σε σας.

hdimop
Power user
Power user

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 132
Ηλικία : 66
Τόπος Διαμονής : Κηφισιά
Ημ/νία εγγραφής : 07/06/2007

http://www.teipir.info

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από RedArmada Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 10:00 am

δεν νομίζω να χρειάζεται κύριε Δημόπουλε κάποια πράγματα να τα λέτε 10 φορές!Το πόσο άξιο άτομο είστε και το τί έχετε κάνει (είτε καλό είτε κακό κρίνει ο καθένας) όσοι το ξέρουν και όσοι έχουν την κριτική ικανότητα ας
τα σκεφτούν κι ας επιλέξουν τον Χ ή Ψ .Α
Αλλα πιστεύω πως πέρα απο την θέληση σας για συμμετοχή στο εκλογικό τελετουργικό μεγάλης μερίδας ανθρώπων όπως και είναι σωστό και δεν αντιλέγω , το να λέμε σε 4 σελίδες όλους τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να σας ψηφίσει κάποιος καταντάει γραφικό.
avatar
RedArmada
Power user
Power user

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 124
Ηλικία : 28
Τόπος Διαμονής : Αθηνα
Ημ/νία εγγραφής : 26/03/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από Constantine_raz Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 2:29 pm

Καλησπεριζω τους συναδελφους,ποσταρω για πρωτη φορα εχοντας παρακολουθησει την ολη συζητηση αυτη και τις αντιπαραθεσεις της και θελω να ξεκινησω λεγοντας οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να ψηφισει ο,τι θελει οπως θελει και για το λογο που θελει,εξυπακουεται...Απλα θελω να αναδιατυπωσω ως εξης,ο καθενας ειναι ελευθερος να ψηφισει οποιον θελει και για το λογο που θελει ζυγιζοντας λιγο θετικα και αρνητικα των δυο υποψηφιων και να μη παει να ριξει τη ψηφο του με ελαφρα τη καρδια...οπως και να χει,τι λευκο,τι ακυρο,τι επιλογη μεμονωμενη...για μενα δεν υπαρχει χειριστη αντιδραση απο την απαθεια και την αποχη,αφηνοντας αλλους να παιρνουν αποφασεις για αλλους...παραθετοντας εδω εγω την αποψη μου,θελω να ξορκισω λιγο το "κακο" και να ευχηθω εντελει καλη επιτυχια σε εμας με την κολοεξεταστικη μεσουσης τετοιας περιοδου,ο,τι και αν σας ερχεται στο μυαλο μεσα ειστε και μετα στους δυο υποψηφιους...Καλα αποτελεσματα για τον εκαστο υποψηφιο αλλα εντελει αυτο που θελουμε εμεις οι φοιτητες να δουμε εκει "μεσα" ειναι λιγο καλυτερες συνθηκες φοιτησης,αντιμετωπισης και αξιολογησης-βαθμολογησης.Διοτι προς το παρον το μονο που μας νοιαζει ειναι αν και ποτε θα καταφερουμε να ξεμπερδεψουμε απο εκει "μεσα"(θα το χαρακτηριζα και βοθρο...) η αν θα τα παρατησουμε να κυνηγησουμε κατι καλυτερο αλλου...και οχι για αλλα πιο ουτοπιστικα και ιδεατα πραματα.Κακως μεν ρεαλιστικοτης δε...Ταδε εφη φοιτητης ηλεκτρονικης Ι΄φευγα εξαμηνου.
avatar
Constantine_raz
Ghost
Ghost

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ηλικία : 33
Τόπος Διαμονής : Αθήνα
Ημ/νία εγγραφής : 23/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από achad Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 4:35 pm

Προσωπικά θα προτιμήσω τον κυριο Δημοπουλο.Οπως θα προτιμουσα και την κ.Ραγκουση,τον κ.Σταθοπουλο,τον κ.Παπαγεωργα και οσους παλέυουν να αλλαξουν την κατάσταση(και το εχουν καταφερει σε διαφορα τραγελαφικα που βλεπαμε εμεισ οι παλιοι).Καλη επιτυχια σε ολους και σε οσους απο εμας τρεχουμε να προλαβουμε... την ζωη μας.

achad
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημ/νία εγγραφής : 30/08/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από hdimop Την / Το Τρι Ιουν 22, 2010 8:30 pm

RedArmada έγραψε:δεν νομίζω να χρειάζεται κύριε Δημόπουλε κάποια πράγματα να τα λέτε 10 φορές!Το πόσο άξιο άτομο είστε και το τί έχετε κάνει (είτε καλό είτε κακό κρίνει ο καθένας) όσοι το ξέρουν και όσοι έχουν την κριτική ικανότητα ας τα σκεφτούν κι ας επιλέξουν τον Χ ή Ψ.
Αλλα πιστεύω πως πέρα απο την θέληση σας για συμμετοχή στο εκλογικό τελετουργικό μεγάλης μερίδας ανθρώπων όπως και είναι σωστό και δεν αντιλέγω, το να λέμε σε 4 σελίδες όλους τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να σας ψηφίσει κάποιος καταντάει γραφικό.
Αγαπητέ/ή RedArmada,
Tόλμησα νε εκτεθώ σε δημόσιο διάλογο, στον οποίο αναπόφευκτα πρέπει να μιλήσεις και για τον εαυτό σου. Θα μπορούσα να αναφερθώ αναλυτικά (και συγκριτικά...) στα προσόντα μου, τα πρόσφατα επιτεύγματά μου και την συμβολή μου στην πρόοδο του Τμήματος, αλλά το απέφυγα. θα γέμιζα τότε 14 σελίδες. Που είδατε τις 4 σελίδες; Προφανώς αναφέρεστε στις 4 σελίδες του topic αυτού (που έγιναν αισίως 5), όπου οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν εκτενώς τους προβληματισμούς τους. Πολύ μικρό ποσοστό είναι δικά μου κείμενα. Απλά απάντησα σε φοιτητές μου. Με ρώταγαν και απαντούσα. Όταν με ρωτάνε π.χ. για την κατάργηση των κατευθύνσεων ή το 2Ν+1 και τους εργαζόμενους φοιτητές, δεν πρέπει να απαντήσω? Δεν πρέπει να θυμίσω ότι απαγορεύτηκε με παρέμβαση του τότε προϊσταμένου το σύστημα τηλεεκπαίδευσης e-lect, που έθεσα σε λειτουργία για να βοηθήσω τους εργαζόμενους;
Τι είδους εκλογές είναι αυτές που το να μιλάει ένας υποψήφιος θεωρείται αρνητικό ενώ το να σιωπά, να δολοπλοκεί και να συναλλάσσεται θεωρείται πρέπον;
Αν σας ενόχλησε ο διάλογός μου, σας ζητώ συγγνώμη και σας παρακαλώ την "γραφικότητα" να την αναζητήσετε εκεί που υπάρχει σε υπερεπάρκεια και όχι σε μένα και τις ενέργειές μου.


hdimop
Power user
Power user

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 132
Ηλικία : 66
Τόπος Διαμονής : Κηφισιά
Ημ/νία εγγραφής : 07/06/2007

http://www.teipir.info

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από roberto_pireas Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 1:40 am

Kala kanei kai ta leei (kai 10 fores), toulaxiston bgainei , akouei kai ta leei. Apo kei kai pera gnorizoume oloi ti mporei na kanei o kathenas apo tous 2 ipopsifious. Ego distixos logo douleias kai diavasmatos den mporo na parebretho gia na psifiso. Epeidi (distixos) eimai eisaxtheis stin sxoli to 2003 (kai to distixos to leo gia tous kathigites pou mas xantakosan me to bolema tous kai paleuoumai me ta kimata sta peretero mathimata **koita k.glaro, dafni {gia ton kyrio dafni to leo logo ilikias kai problimatos igeias} kai tsakiri , oi opoioi pragmatika mas xatnakosan) i diafora tis sxolis to 2003 eos simera einai terastia exoun ginei polla , ma polla kala alla exoun parameinei kai polla mikra pragmata pou diskoleuoun ton ekastote foititi na antapekselthei.

Gia na min pareksigitho , den ennoo oti i sxoli exei ginei pio eukoli , alla exei organothei. Pragmati opos se kapoio post tou k. dimopoulou den theloume na pesei to epipedo tin sxolis me to na pernane mathimata averta kai as einai stokos o spoudastis, oste otan me to kalo parei to ptixeio na min mporei na anapekselthei stin agora, kai katantisoume na blepoume stis aggelies (opos ginetai) "Zitite ilektronikos gia tin thesi #### (oxi apo tei peiraia)"

Sas euxaristo poly,
Elpizo na bgei autos pou mporei kai thelei na dosei kati gia tin sxoli...

roberto_pireas
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 13
Ηλικία : 33
Ημ/νία εγγραφής : 08/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από pas2007 Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 4:04 am

Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Εγώ προσωπικά δεν περιμένω τίποτα να αλλάξει.

pas2007
User
User

Αριθμός μηνυμάτων : 81
Ηλικία : 32
Τόπος Διαμονής : Πειραιάς
Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από binary Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 6:18 am

Τα πρώτα exit polls τι λένε? Έχουμε καμιά ενημέρωση?
avatar
binary
Power user
Power user

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 107
Ηλικία : 34
Τόπος Διαμονής : Guildford
Ημ/νία εγγραφής : 02/07/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από tonionio Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 6:53 am

Χλωμο καθως οι καθηγητες ψηφισαν 4/19 τον κ.Δημοπουλο.

tonionio
Power user
Power user

Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ηλικία : 32
Ημ/νία εγγραφής : 16/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από Asmodeus Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 6:56 am

tonionio έγραψε:Χλωμο καθως οι καθηγητες ψηφισαν 4/19 τον κ.Δημοπουλο.
Θα ηθελα να πω πολλα περι αυτου αλλα σεβωμαι την θεση τους και τα πτυχια τους.

Asmodeus
Power user
Power user

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 172
Ηλικία : 31
Ημ/νία εγγραφής : 11/10/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επίσημα αποτελέσματα ψηφοφορίας για προϊστάμενο

Δημοσίευση από hdimop Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 7:12 am

Λόγω λυσσαλαίας οργανωμένης κινητοποίησης ΠΑΣΠ και ΔΑΠ εναντίον μου, πήρα 50 από τις 115 σπουδαστικές ψήφους (43.4%), πράγμα που θεωρώ μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα τιμητικό.
Στην πραγματικότητα όσοι με ψηφίσατε αποδείξατε ότι μπορείτε να ζήσετε και χωρίς τις παρατάξεις και τους άθλιους διαπλεκόμενους και συναλλασσόμενους καθοδηγητές τους.

Αποδείξατε ότι με λίγη ακόμα προσπάθεια, εσείς οι αναξάρτητα σκεπτόμενοι φοιτητές μπορείτε να τους ακυρώσετε.

Από τους 19 συναδέλφους μου, μόνον 4 έκριναν ότι είμαι καλύτερος από τον ανθυποψήφιό μου, επιβεβαιώνοντας ότι κάθε μονάδα και σύνολο ανθρώπων εκλέγει να εκπροσωπείται από αυτόν που εκφράζει το επίπεδό του.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη και να είστε βέβαιοι ότι το Τμήμα με τον νέο προϊστάμενο θα γνωρίσει μέρες δόξας λαμπρές....

Όσο για μένα, δεν αλλάζει τίποτα. Δεν μπορεί να με ακουμπήσει κανένας προϊστάμενος, διευθυντής ή πρόεδρος. Θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι με την εκπαίδευση, την έρευνα και την συγγραφή και δεν θα πάψω να συζητάω μαζί σας, εκφράζοντας την άποψή μου, όπως πάντα, ελεύθερα και χωρίς μισόλογα.

hdimop
Power user
Power user

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 132
Ηλικία : 66
Τόπος Διαμονής : Κηφισιά
Ημ/νία εγγραφής : 07/06/2007

http://www.teipir.info

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από binary Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 7:45 am

Δυστυχώς αυτό που επιβεβαιώθηκε είναι ότι:
α) οι παρατάξεις δεν εξυπηρετούν συλλογικά αλλά ίδια συμφέροντα
β) τα παιδιά που καθοδηγούν έχουν δρόμο μπροστά τους μέχρι να καταλάβουν τι γίνεται

Τέλος πάντων... Σε μία δημοκρατική διαδικασία κάθε αποτέλεσμα είναι σεβαστό γιατί αυτό εκφράζει την επιλογή των πολλών... Ο χρόνος θα δείξει...

Τους καθηγητές δεν είμαστε (οι σπουδαστές) σε θέση να τους κρίνουμε για τις επιλογές τους. Εμείς είμαστε περαστικοί ενώ αυτοί όχι.
Ο χρόνος θα δείξει και γι'αυτούς....

Καλά μυαλά και καλό πτυχίο σύντομα, για όσο διάστημα αυτό μετράει ακόμα, τουλάχιστον.
avatar
binary
Power user
Power user

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 107
Ηλικία : 34
Τόπος Διαμονής : Guildford
Ημ/νία εγγραφής : 02/07/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από invi69 Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 10:29 am

loipon thelw na pw kati gia tis ekloges!!prwton mesa sthn exetastikh???eleos!!!dhladh tha xasw 3 wres diabasmatos gia na pshfhsw???enw xerw exarxhs to apotelesma???ektimaw ton kurio Dhmopoulo kai to ergo tou san ekpaideytikos, alla den pisteyw oti uphrxe periptwsh na nikhsei ta kommatika terata pou dioikoun thn sxolh mas!!!
deyteron mono ews tis 14:00??? egw douleya shmera, sxolasa 14:30 adeia gia na pshfisw sth sxolh den mou edinan. kai posoi alloi einai san emena. emeis den exoume dikaiwmata se ayto to kwlotei???
poion koroideyoun???
avatar
invi69
Boss
Boss

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 661
Ηλικία : 33
Τόπος Διαμονής : Πολυγωνο(οχι πενταγωνο)
Ημ/νία εγγραφής : 06/06/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από hh Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 10:32 am

Τα κομματόσκυλα που είναι χαμένα.Πολυ ησυχία ρε παιδί μου.

hh
User
User

Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ηλικία : 57
Ημ/νία εγγραφής : 02/03/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από teitzis7 Την / Το Τετ Ιουν 23, 2010 11:52 pm

exo tin entiposi oti kapoia atoma mesa apo PASP KAI DAP atiriksane ton kurio dimopoulo......mallon eimai 100% sigouros giati milisa o idios me auta ta atoma....

teitzis7
Newbie
Newbie

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ηλικία : 34
Ημ/νία εγγραφής : 13/08/2007

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από Jeronimo Την / Το Πεμ Ιουν 24, 2010 12:10 am

Fuck greeklish
avatar
Jeronimo
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 45
Ηλικία : 32
Ημ/νία εγγραφής : 12/09/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για νέο προϊστάμενο Τμήματος - Τετάρτη 23/6

Δημοσίευση από kostaspach Την / Το Τρι Ιουν 29, 2010 12:02 am

Συγνώμη για την αργοπορεία αλλά είχα πρόβλημα. Τα αποτελέσματα των εκλογών αν και απογοητευτικά για τις επιλογές κάποιων είναι και επικοδομητικά. Τα μηνύματα που στάλθηκαν είναι δυνατά και υπαρκτά και έχουν ως εξής:
1) Οι συνάδελφοι σπουδαστές δεν είναι πλέον καθοδηγούμενα πρόβατα όπως πολύ πιστεύουν και θέλουν αλλά έμαθαν πλέον να διατρανώνουν την άποψη τους απέναντι στο κατεστημένο και στα όποιου είδους συμφέροντα,φερέφωνα και καθοδηγητές.
2)Οι σπουδαστές δεν φοβούνται τον "δύσκολο" δρόμο και επέλεξαν αυτόν (Δημόπουλο) διαβλέποντας το καλό του τμήματος και ας έχουν διαφορές μαζί του με την έννοια ότι κόβονται στα μαθήματα του(το τελευταίο είναι άλλη κουβέντα γιατί γίνεται).Αντίθετα κάποιοι καθηγητές επέλεξαν τον δρόμο που δεν οδηγεί πουθενά τι πως και γιατί το ξέρουν οι ίδιοι.
Θα κλείσω στέλνοντας ένα μηνυμα με αποδέκτες αυτούς που θα καταλάβουν. Η δική μου γενια,αυτή η κυριολεκτικά γαμημένη γενιά μπορεί να μην της έχουν απομείνει πολλά αλλά να είστε σίγουροι πως όταν μιλάει,μιλάει και δεν τα λέει γαι να τα πεί....κρατά μέχρι τέλους το λόγο της όποιο κόστος και αν έχει αυτή, μένει ως το τέλος και ας ξέρει πως θα χάσει και αυτό όχι γιατί δεν ξέρει τι της γίνεται αλλά γιατί αυτή είναι η γλύκα του αγώνα να παραμένεις ως το τέλος και έντυμα ενώ ξέρεις πως θα χάσεις.Όλοι εμείς πιστεύουμε σε κάτι που έλεγα πάντα προσπάθησε και ας χάσεις,μόνο έτσι θα μάθεις.Τέλος θα σας θυμίσω κάτι που ίσως κάποιοι το έχουν ξεχάσει"αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτία που θα σε κάψει...."

kostaspach
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ηλικία : 31
Ημ/νία εγγραφής : 04/06/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 3 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης