Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Μαρ 20, 2018 3:18 pm

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

  1. Το forum είναι μια κοινότητα και ως κοινότητα θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε κόσμια. Σκοπός είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων.
  2. Δεν χρησιμοποιούμε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για να μιλήσουμε στο συνάδελφο μας.
  3. Ότι σημειώσεις θέλετε να ανεβάσετε αυτές πρέπει να είναι συμπιεσμένες (εξαιρείται η ενότητα για τα θέματα εξεταστικών).
  4. Μην ανεβάζετε λύσεις για θέματα εξεταστικών αν πρώτα δεν είστε σίγουροι ότι είναι σωστές...
  5. Το forum είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και ΔΕΝ ανήκει σε καμία φοιτητική παράταξη. Επιτρέπεται η πολιτική συζήτηση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ!!!
  6. Το forum έχει ακαδημαϊκό χαρακτήρα και δεν αποτελεί έδαφος για παραταξιακές αντιπαραθέσεις, κομματικούς "αγώνες" και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα από παρατάξεις.
  7. Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι στα posts τους να ΓΡΑΦΕΤΕ με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και όσο γίνεται τόνους. Καλό θα είναι να αποφεύγετε τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
  8. Το forum δεν φέρει καμία ευθύνη για τους συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους που χρησιμοποιούν τα μέλη στα posts τους.

    Επανειλημμένα προκλητική συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει ban.